preskoči na sadržaj

Srednja škola Biograd na Moru

 > Naslovnica

SAJAM CJELOŽIVOTNOG OBRAZOVANJA I OSPOSOBLJAVANJA U BIOGRADU

Autor: Petra Zdrilić, 1. 10. 2021.

Dragi učenici, roditelji i svi zainteresirani,

Srednja škola Biograd na Moru, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Biograd na Moru, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područni ured Zadar, Centrom za socijalnu skrb Biograd na Moru, Veleučilištem Baltazar Zaprešić (dislocirani studij Biograd na Moru) i Yacht Clubom Biograd održat će sajam strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Navedeni sudionici sajma će predstavljati zanimanja ili osposobljavanja koja se kod njih mogu steći i na svom štandu predočiti prigodne materijale za njih.

Svi žitelji grada Biograda na Moru i njihovi gosti mogu se na ovaj način informirati o strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u općini Biograd na Moru dolaskom na mjesto sajma, postavljanjem pitanja, informiranjem na štandovima ili sudjelovanjem u demonstracijama.

Pozivamo Vas sve da nas dođete posjetiti u srijedu, 6. listopada na trgu kralja Tomislava u Biogradu s početkom u 10:00 sati!

Vidimo se! smiley

http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/sajam-strukovnog-obrazovanja-i-osposobljavanja/
Tražilica
POPIS UDŽBENIKA 2021./2022.
Facebook

Raspored informacija
KALENDAR ZA ŠKOLSKU GODINU 2021./2022.
PERIODNI SUSTAV
Studiji.hr

Portal "Nikola Tesla"

Postani student!!

CMS za škole logo
Srednja škola Biograd na Moru / Augusta Šenoe 29, HR-23210 Biograd / www.ss-biogradnamoru.skole.hr / ured@ss-biogradnamoru.skole.hr
preskoči na navigaciju